Zásady používání souborů cookie

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti webových stránek jsou na těchto stránkách využívány soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme s našimi partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Tito partneři mohou tyto údaje zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Nejvýznamnější z těchto partnerů naleznete v tomto dokumentu v části "reklama a statistiky".

Cookie webových stránek

Webové stránky používají soubory cookie, aby mohly optimálně fungovat. Nejčastějším využitím souborů cookie je nastavení jazyka, ověření autenticity uživatele, ale také další funkce, které rozlišují uživatele a udržují kontext zobrazovaného obsahu. Využíváme krátkodobé i dlouhodobé cookie. Soubor cookie bývá smazán automaticky v některém z těchto okamžiků: když se uživatel odhlásí, pokud uživatel zavře svůj prohlížeč nebo když vyprší jeho platnost. Používání cookie je bezpečné. Totéž dělá většina dalších internetových stránek a poskytovatelů. Jelikož soubory cookie jsou uložené přímo ve vašem prohlížeči, nemůžeme s nimi nijak nakládat ani je předat třetím stranám.

Reklama a statistiky

Webové stránky mohou používat soubory cookie služeb společností Google, Seznam, Facebook, popř. další především pro analytické a reklamní účely, například zájmově orientovanou reklamu (behaviorální reklama) a personalizaci obsahu.

V analytickém nástroji Google Analytics zpracováváme údaje týkající se uživatelů a událostí spojené se soubory cookie, identifikátory uživatelů (např. User ID) a identifikátory pro účely reklamy (např. soubory cookie DoubleClick, inzertní ID systému Android nebo identifikátor pro inzerenty v zařízeních Apple). Tato data neumožňují identifikaci vaší osoby. Tato data jsou ve službě Google Analytics uchována po dobu až 50 měsíců, poté jsou data automaticky smazána. Při vaší nové návštěvě webu se cookie (pokud není zakázaná) znovu obnoví a doba se začne počítat od začátku.

Do nástroje Google Analytics neposíláme žádné údaje, která by umožnovaly identifikaci vaší osoby. Posílání údajů, jako je adresa, jméno, e-mail, telefonní číslo nebo jiný unikátní identifikátor umožňující identifikovat vaši totožnost, je striktně zakázáno v podmínkách používání služeb.
Google Analytics. Dodržujme doporučené postupy, které zabrání odesílání údajů umožňujících zjištění vaší totožnosti. 

Soubory cookie pracují na mobilních aplikacích jsou kódovány v aplikacích samotných, a používají jedinečný identifikátor vytvořený vaším mobilním zařízením pro použití reklamních činností. Tento reklamní identifikátor můžete vypnout nebo resetovat prostřednictvím nastavení ochrany osobních údajů vašeho mobilního zařízení.

Jak zcela zablokovat cookie?
Pokud si nepřejete používání cookie, můžete je zablokovat v nastavení vašeho internetového prohlížeče. Také můžete prohlížeč nastavit, aby vám oznamoval každé nové umístění souborů cookie na váš počítač nebo jiné zařízení.

Používáním našich webových stránek (prohlížením, kliknutím, rolováním obsahu ap.), vyjadřujte souhlas s naším používáním cookies. Berte na vědomí, že zakázáním cookies nemusí některé funkce na webových stránkách správně fungovat. Pokud máte jakékoli další dotazy nebo požadavky, kontaktujte nás prostřednictvím kontaktů uvedených v sekci Kontakt na našich webových stránkách.

Prohlášení o ochraně osobních údajů dle GDPR

Pod zkratkou GDPR (angl. General Data Protection Regulation) se skrývá Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů, které přebírá všechny dosavadní zásady ochrany a zpracování osobních údajů.

Jsme si plně vědomi důležitosti ochrany osobních údajů (dále jen OÚ) a dat svých zákazníků a stejně jako doposud, i nadále data chránit budeme. Osobní údaje zpracováváme vždy v souladu s platnými právními předpisy, tj. se zákonem č. 101/2000 Sb. (z. o ochraně osobních údajů) (dále jen „Zákon“) a s účinností ode dne 25. května 2018 také nařízením EU 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které v některých ohledech úpravu Zákona nahradí (dále jen „Nařízení“). Osobní údaje dále mohou být zpřístupněny subjektům oprávněným dle zvláštních právních předpisů (např. orgánům činným v trestním řízení, apod.).

Na tomto webu po Vás při vyplňování kontaktního formuláře resp. registraci požadujeme jméno (příjmení) a e-mailovou adresu. Telefon je zde volitelně a pro urychlení komunikace. Dále může jít o běžné osobní údaje, které při komunikaci zákazník poskytne (kromě jména, příjmení a e-mailu), může jít např. o akademický titul, adresu bydliště, doručovací adresu, zmiňované telefonní číslo, číslo bankovního účtu (v souvislosti s fakturací), IP adresu …

Odesláním kontaktního formuláře, registrací ap. souhlasíte se zpracováním údajů v rozsahu nezbytně nutném pro vyřízení dotazu, objednávky a podobně. To znamená využití Vaší e-mailové adresy nebo telefonního čísla pro komunikaci ohledně zakázky, poptávky a tak dále. Pro fakturaci si vyžádáme kromě jména (příjmení) a emailu i fakturační údaje. Souhlasíte také s uchováním údajů po dobu nezbytně nutnou pro potřeby realizace poptávky a pro uchovávání účetních dokladů.

Dále souhlasíte s tím, že Vaše e-mailová adresa může být použita k rozesílání informačního newsletteru s nabídkou našich služeb nebo novinkách týkajících se předmětu webu. V žádném případě neposkytneme Vaše osobní údaje třetí straně. Osobní údaje nejsou předávány ke zpracování do třetí země ani k mezinárodní organizaci. Poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů nad rámce zákonných důvodů je vždy dobrovolné a Vy jako zákazník máte právo svůj souhlas kdykoli odvolat, a to zcela nebo i částečně.

Tento Váš souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoli bezplatně odvolat, a to prostřednictvím e-mailu zaslaného na kontaktní adresu uvedenou na stránce Kontakt, pomocí odkazu „Odhlásit se“ v zasílaných nabídkách, nebo také písemným oznámením zaslaným na adresu provozovatel:

Provozovatel:
ARTRON s.r.o. Růžové náměstí 2238/3, 680 01 Boskovice, IČO: 25546961, DIČ: CZ25546961
Zapsaná u KOS Brno, odd. C, vl. 285624